Tagliatelle - frisk pasta (4 pers.)

Ingredienser

800 g hvedemel
200 g durummel
2-3 spsk salt
8-10 hele æg
ca. 100 g ekstra durummel til æltning og udrulning

Tilberedning

Bland hvedemel og durummel sammen og bland med salt. Læg det i en bunke på bordet, lav en fordybning i midten, og slå æggene ud heri. Ælt dejen grundigt sammen.
Del dejen i fire stykker, pak dm ind i film, og læg dem på køl i ca. 1 time.
Rul dejen ud med kagerulle til ca. 20 * 30 cm, og fold så hver ende af dejen ind over midten. Rul ud igen. Fold. Gentag evt. et par gange. Rul dejen ud til pastaen har den rigtige længde og tykkelse. Drys med durummel, og rul løst sammen til en pølse. Skær pølserne i skiver.
Hæng de udfoldede pastastrimler til tøre over et kosteskaft i ca. 15 min. Man kan også tørre de sammenrullede strimler på bageplader.

Kogetid 2-4 min, alt efter strimlernes tykkelse.
© Copyright 2006 - Cafekirsten.dk | Created by TakeTwo - Professional Web Solutions - taketwo.dk